Prix Galien  Award

Research

Uw aanmelding voor de Research Award 2021 is voltooid

Hartelijk dank voor uw aanmelding!

Het dossier dient voorzien te zijn van een cv van de kandidaat, een of meerdere aanbevelingen en een motivering van ten hoogste 3 pagina’s A4, alsmede een lijst van publicaties. Kopieën van (maximaal 5) sleutelpublicaties et cetera mogen eveneens meegestuurd worden. Ondersteunende brieven - door de aanmelder of anderen - worden aanbevolen.  Het dossier moet als één PDF uiterlijk op 28 februari 2021 per e-mail verzonden worden aan philip.delorme@prixgalien.nl met de vermelding ‘Kandidaat Prix Galien Research Award 2021’. Uitsluitend digitale dossiers zullen worden geaccepteerd. Zie voor details het Reglement Prix Galien Research Award. 

Enkele dagen na het juryberaad krijgen de aanmelders en kandidaten bericht wie van de kandidaten genomineerd zijn. De nominatie betekent tevens dat de genomineerde akkoord is met deelname aan het Prix Galien magazine 2021 door middel van een interview. Hiertoe zal na de uitslag contact opgenomen worden met de genomineerde om een afspraak te maken voor het inplannen van het interview. Het interview kan eventueel telefonisch gebeuren.

Aan de kandidaten wordt gevraagd ten behoeve van de uitreiking een productvideo van maximaal 1,5 minuut aan te leveren. Deze video wordt voorafgaand aan de uitreikingsceremonie getoond aan het publiek. Over de datum van de uitreiking van de Prix Galien MedTech Award, de Prix Galien Pharmaceutical Award en de Prix Galien Research Award wordt op binnenkort op de hoogte gesteld.

Pas tijdens de uitreiking van de Prix Galien 2021 wordt bekend gemaakt, wie van de genomineerden uiteindelijk winnaar is van de Prix Galien Research Award 2021. Over de uitslag hiervan wordt tussentijds niet gecorrespondeerd.

Indien u geen e-mailbevestiging van uw aanmelding heeft ontvangen, controleer dan eerst uw 'Ongewenste e-mail-map'. Mocht u ook hier geen bevestiging aantreffen, neem dan contact met ons op. Mogelijk is uw inschrijving dan niet correct verwerkt. Let op! Er wordt alleen naar het eerste e-mailadres een bevestiging verstuurd.

Prix Galien Nederland
Philip de l'Orme
Secretary General Prix Galien Nederland

Koningin Emmalaan 35
1191 BL Ouderkerk aan de Amstel
m +31 (0)6 54 370 731
e-mail philip.delorme@prixgalien.nl
www.prixgalien.nl