Prix Galien  Award

Pharmaceutical

Uw aanmelding voor de Pharmaceutical award 2022 is voltooid

Hartelijk dank voor uw aanmelding!

Het dossier voor de Prix Galien Pharmaceutical Award 2022 moet als één PDF uiterlijk op 11 maart 2022 per e-mail verzonden worden aan philip.delorme@prixgalien.nl met de vermelding 'Kandidaat Prix Galien Pharmaceutical Award 2022’. Uitsluitend digitale dossiers worden geaccepteerd.

Kandidaat stellen voor de Prix Galien Pharmaceutical Award 2022 betekent tevens dat u meewerkt aan de samenstelling van de Prix Galien Magazine 2022 (zie ook Reglement Prix Galien Pharmaceutical Award). Deze bestaat uit een redactionele pagina inclusief beeld en logo om het product dat u kandidaat stelt toe te lichten. U ontvangt binnenkort details met betrekking tot de aan te leveren materialen voor deze pagina. De kosten voor kandidaatstelling voor de Prix Galien Pharmaceutical Award bedragen € 4.950 excl. btw.

Aan de kandidaten wordt gevraagd ten behoeve van de uitreiking een productvideo van maximaal 1,5 minuut aan te leveren. Deze video wordt voorafgaand aan de uitreikingsceremonie getoond aan het publiek.

De uitreiking van de van de Prix Galien Pharmaceutical -, Research - en MedTech Innovation Award zullen in mei / juni 2022 plaats vinden. Over de exacte datum van de uitreiking wordt u tijdig op de hoogte gebracht.

Pas tijdens de uitreiking van de Prix Galien 2022 wordt bekend gemaakt, welke van de aangemelde producten genomineerd zijn en welke product de Prix Galien Pharmaceutical Award 2022 gewonnen heeft. Over de uitslag wordt tussentijds niet gecorrespondeerd.

Mocht u geen e-mailbevestiging van uw aanmelding ontvangen, controleer dan eerst uw 'Ongewenste e-mail-map'. Indien u ook hier geen bevestiging aantreft, neem dan contact met ons op. Mogelijk is uw inschrijving dan niet correct verwerkt.

Let op! Er wordt alleen naar het eerste e-mailadres op het aanmeldingsformulier een bevestiging verstuurd.

Prix Galien Nederland
Philip de l'Orme
Secretary General Prix Galien Nederland

Koningin Emmalaan 35
1191 BL Ouderkerk aan de Amstel
m +31 (0)6 54 370 731
e-mail philip.delorme@prixgalien.nl
www.prixgalien.nl