Prix Galien  Award

Pharmaceutical

Uw aanmelding voor de Pharmaceutical award 2021 is voltooid

Hartelijk dank voor uw aanmelding!

Kandidaat stellen voor de Prix Galien Pharmaceutical Award 2021 betekent tevens meewerken aan de samenstelling van de Prix Galien Magazine 2021. Deze bestaat uit een redactionele pagina inclusief beeld en logo om het product dat u kandidaat stelt toe te lichten. Er wordt t.z.t. contact met u opgenomen om met u de benodigde gegevens ten behoeve van uw pagina doorspreken. De kosten voor kandidaatstelling voor de Prix Galien Pharmaceutical Award bedragen € 4.950 excl. btw (zie ook Reglement Prix Galien Pharmaceutical Award 2021).

Het dossier moet als één PDF uiterlijk op 31 maart 2021 per e-mail verzonden worden aan philip.delorme@prixgalien.nl met de vermelding 'Kandidaat Prix Galien Pharmaceutical Award 2021’  Uitsluitend digitale dossiers zullen worden geaccepteerd.

Aan de kandidaten wordt gevraagd ten behoeve van de uitreiking een productvideo van maximaal 1,5 minuut aan te leveren. Deze video wordt voorafgaand aan de uitreikingsceremonie getoond aan het publiek.

De uitreiking van de van de Prix Galien Pharmaceutical -, Research -, MedTech Innovation en Excellence COVID-19 Award zullen in mei 2021 plaats vinden. Over de exacte datum van de uitreiking wordt u op korte termijn op de hoogte gebracht. Pas tijdens de uitreiking van de Prix Galien 2021 wordt bekend gemaakt, welke van de aangemelde producten genomineerd zijn en welke producten de Prix Galien Pharmaceutical Award 2020 en 2021 hebben gewonnen. Over de uitslag wordt tussentijds niet gecorrespondeerd.

Indien u geen e-mailbevestiging van uw aanmelding heeft ontvangen, controleer dan eerst uw 'Ongewenste e-mail-map'. Mocht u ook hier geen bevestiging aantreffen, neem dan contact met ons op. Mogelijk is uw inschrijving dan niet correct verwerkt.  Let op! Er wordt alleen naar het eerste e-mailadres een bevestiging verstuurd.

Prix Galien Nederland
Philip de l'Orme
Secretary General Prix Galien Nederland

Koningin Emmalaan 35
1191 BL Ouderkerk aan de Amstel
m +31 (0)6 54 370 731
e-mail philip.delorme@prixgalien.nl
www.prixgalien.nl