Prix Galien  Award

Pharmaceutical/Biological

Uw aanmelding voor de Pharmaceutical - / Biological Award 2022 is voltooid

Hartelijk dank voor uw aanmelding!

Kandidaat stellen voor de Prix Galien Pharmaceutical - of de - Biological  Award 2022 betekent tevens dat u meewerkt aan de samenstelling van de Prix Galien Magazine 2022 (zie ook Reglement Prix Galien Awards). U levert hiertoe tekst en beeld aan voor een redactionele pagina om het product dat u kandidaat stelt toe te lichten.

De kosten voor kandidaatstelling voor de Prix Galien Pharmaceutical - dan wel Biological Award 2022 bedragen € 4.950 excl. btw. Nb. U ontvangt daags na uw aanmelding een factuur hiervoor. Pas na overschrijving van het verschuldigde bedrag is uw kandidatuur definitief.

Het dossier voor de Prix Galien Pharmaceutical - respectievelijk de - Biological Award 2022 moet als één PDF uiterlijk op 18 maart 2022 per e-mail verzonden worden aan philip.delorme@prixgalien.nl met de vermelding 'Kandidaat Prix Galien Pharmaceutical Award 2022’ respectievelijk 'Kandidaat Prix Galien Biological Award 2022’. Uitsluitend digitale dossiers worden geaccepteerd.

Aan de kandidaten wordt gevraagd ten behoeve van de uitreiking een productvideo van maximaal 1,5 minuut aan te leveren. Deze video wordt voorafgaand aan de uitreikingsceremonie getoond aan het publiek.

De uitreiking van de van de Prix Galien Pharmaceutical -, Biological -, Research - en MedTech Innovation Awards zullen in mei / juni 2022 plaats vinden. Over de exacte datum van de uitreiking wordt u tijdig op de hoogte gebracht.

Pas tijdens de uitreiking van de Prix Galien 2022 wordt bekend gemaakt, welke van de aangemelde producten genomineerd zijn en welke producten de Prix Galien Pharmaceutical - respectievelijk Biological Award 2022 hebben gewonnen. Over de uitslag wordt tussentijds niet gecorrespondeerd.

Download hier Planning en draaiboek Prix Galien Award.

Mocht u geen e-mailbevestiging van uw aanmelding ontvangen, controleer dan eerst uw 'Ongewenste e-mail-map'. Indien u ook hier geen bevestiging aantreft, neem dan contact met ons op. Mogelijk is uw inschrijving dan niet correct verwerkt.

Let op! Er wordt alleen naar het eerste e-mailadres op het aanmeldingsformulier een bevestiging verstuurd.

Prix Galien Nederland
Philip de l'Orme
Secretary General Prix Galien Nederland

Koningin Emmalaan 35
1191 BL Ouderkerk aan de Amstel
m +31 (0)6 54 370 731
e-mail philip.delorme@prixgalien.nl
www.prixgalien.nl