Prix Galien Awards25e uitreiking

Aanmelden kandidatuur Prix Galien MedTech Award 2018

Let op! De deadline voor het aanmelden kandidatuur is verlengd naar 26 april a.s.

In 2018, tevens het 25-jarig bestaan van de Prix Galien in Nederland, wordt de nieuwe prijscategorie Prix Galien MedTech Award geïntroduceerd. De Prix Galien MedTech Award, bestaande uit een gouden medaille, beloont aantoonbaar waardevolle innovaties in de zorg voor patiënt, mantelzorger en/of zorgverlener en beoogt deze te bekrachtigen.

In aanmerking voor de Prix Galien MedTech Award komen innovaties op het terrein van medische apparatuur, diagnostica, E-health oplossingen, robotics, domotica, wearables/draagbare technologie, remote monitoring, telemedicine, serious gaming, simulatie, big data, digitalisering in de zorg, virtual & augmented reality en ATMP (Advanced Therapy Medicinal Products). Zie ook het Reglement Prix Galien MedTech Award 2018

Alleen met behulp van deze pagina kunt u uw product of dienst kandidaat stellen voor de prestigieuze Prix Galien MedTech Award. Het product moet tevens zonder restricties voor alle patiënten beschikbaar zijn (zie ook het Reglement). 

Na de aanmelding heeft u tot 18 mei a.s. de tijd om een dossier samen te stellen en deze digitaal in te zenden

De uitreiking van de Prix Galien Awards 2018 vindt op 2 oktober oktober in de Reehorst, Ede  na afloop van de DMD-dagen plaats.

Wanneer het online inschrijven problemen geeft neem dan contact op met het secretariaat:
Prix Galien Nederland
Philip de l'Orme
p/a Koningin Emmalaan 35
1191 BL Ouderkerk aan de Amstel
m +31 (0)6 54 370 731
e-mail:
philip.delorme@prixgalien.nl